Χρήσιμες Συμβουλές
ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΓΕΙΩΣΗ

Η Υπουργική Απόφαση η όποια εκδόθηκε στο ΦΕΚ 1222/΄Β/05-09-06 ορίζει ξεκάθαρα και με σαφήνεια ότι: «Άρθρο 2- Παρ.1. Για όλες τις νεοαναγειρόμενες εκ θεμελίων οικοδομές μετά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης (δηλαδή μετά τις 05/09/06)……η θεμελιακή γείωση καθίσταται υποχρεωτική».Κατά συνέπεια σας ενημερώνουμε ότι από 05/09/06 είναι υποχρεωτική η κατασκευή της θεμελιακής γείωσης σε όλες τις νεοαναγειρόμενες οικοδομές.

Η Υπουργική Απόφαση από τη στιγμή που έχει εκδοθεί στο ΦΕΚ ισχύει και πρέπει να εφαρμόζεται από όλους τους εμπλεκομένους στην κατασκευή. Άρα είναι υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων (κατασκευαστής, μηχανικός, εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος) να την εφαρμόσουν και όλοι ανεξαιρέτως είναι συνυπεύθυνοι για τη μη εφαρμογή της.


ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας καταναλώνουν 5 φορές λιγότερη ενέργεια από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, αποδίδουν όσο και οι κοινοί λαμπτήρες και έχουν 8 φορές περισσότερη διάρκεια ζωής.

Επίσης με την χρήση ενός λαμπτήρα γλιτώνετε την ατμόσφαιρα από 140 κιλά ρύπων διοξειδίου του άνθρακα το χρόνο και δεν επηρεάζει ούτε τη θερμοκρασία του χώρου σας ούτε του περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα με την χρήση ενός λαμπτήρα είναι ότι εξοικονομείτε περίπου 17 Ευρώ το χρόνο(περίπου τρεις φορές την αξία ενός λαμπτήρα).

ΡΕΛΕ ΔΙΑΦΥΓΗΣ

Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι το ρελέ διαφυγής μπορεί να σώσει τη ζωής σας. Είστε υποχρεωμένοι να το ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο)

Επικοινωνήστε μαζί μας..

Αρχελαου 17, Παγκράτι

τ.κ.11635
τηλ. 210 7219411 / κιν. 6937150058
e-mail. info@gtsatsos.gr